| WRESTLING-TIME FORUM | |
|
+3The King of Kings Weel уσυ'ℓℓ ηєνєя ωαℓк αℓσηє! 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
уσυ'ℓℓ ηєνєя ωαℓк αℓσηє! Benimle iyi olun, yeni üyeyim
Mesaj Sayısı : 5 Points : 7 Kayıt tarihi : 27/12/10 Yaş : 27 Nerden : Death Valley
| Konu: WRESTLING-TIME FORUM Ptsi Ara. 27, 2010 1:27 pm | |
| Forumun ismi : WRESTLING-TIME FORUM Forumun asil admini misiniz ? : Evet. Forumun adresi : http://wrestling-time.yetkin-forum.com/forumForumun bilgileri : Harika 259 üyeye sahibiz.Forumun çoğu aktif.. Okul olmasına rağmen çoğu üye okul günleri bile foruma aktif tutmaya çalışıyor.Biz Adminlerden daha fazla siteyi düşünen üyelerimiz bile var.. Dikkat : Forumumuzun adı Wrestling(Güreş) tir ama sadece güreş bulunmamaktadır.. 2. Planda olarak açılan aynı sitedeki Football RPG şuanda WWE RPG ile nerdeyse denk durumda aktifdir.. Biz forum ve Y-F kurallarına önem veren bir forumuz aktif olmak için flood .. fazla konu ve mesaj atımı .. post .. küfür vs.. kullandırtmıyoruz.. Forumumuz henüz 2.5 aylıktır.. Forumumuzda asla Türkçe'yi kötü kullanamazsınız.. En çok BAN atılan üyeler Türkçemiz yada küfür yüzünden atılmıştır.. Diğer sitelerdeki gibi izinsiz video .. müzik .. özelliklede oyun paylaşımı yoktur.. Forumdaki ailenin çok sağlam ve temelleri daha önceki forumlara yayılan bir aile olduğumuzu görebilirsiniz.. Sizden yorumlarınız dışında bir ricam daha var.. Forumumu gezerek ve şöyle bir üye gözüyle bakacak olursanız Football ve WWE RPG nasıl birlikte duruyor ile ilgili bir yorum yaparmısınız.. Football RPG'nin varlığı yorumlarınza bağlı.. Bana ve bize burda söz hakkı vererek forumumuzu tanıtmaya imkan sağlayan YetkinReklam ailesine saygı ve sevgilerimi sunuyorum.. Yorumlarınızı bekliyorum.. Sürç-i lisan ettiysek affola... | |
|
| |
Weel Benimle iyi olun, yeni üyeyim
Mesaj Sayısı : 10 Points : 20 Kayıt tarihi : 26/12/10 Yaş : 30 Nerden : http://wwe-turkiye.coolbb.net/forum
| Konu: Geri: WRESTLING-TIME FORUM Ptsi Ara. 27, 2010 1:54 pm | |
| Orada Cena nın Önceden Karakteri ALınmış ve Ben Hep Onlineyim. Cenayı VERİN Geliyim Zaten Feudda Yapmıyor ... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 5 Points : 7 Kayıt tarihi : 27/12/10 Yaş : 27 Nerden : Death Valley
| Konu: Geri: WRESTLING-TIME FORUM Ptsi Ara. 27, 2010 2:00 pm | |
| Kes Kaan.. Ona sen karışamazsın..Sen git kendi sitene!
Duyarlı ve iyi üyeler yorumlarınızı bekliyorum.. | |
|
| |
Weel Benimle iyi olun, yeni üyeyim
Mesaj Sayısı : 10 Points : 20 Kayıt tarihi : 26/12/10 Yaş : 30 Nerden : http://wwe-turkiye.coolbb.net/forum
| Konu: Geri: WRESTLING-TIME FORUM Ptsi Ara. 27, 2010 2:00 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: WRESTLING-TIME FORUM Ptsi Ara. 27, 2010 2:03 pm | |
| O zaman kes sesini ve konumum kirletme..! | |
|
| |
The King of Kings Benimle iyi olun, yeni üyeyim
| Konu: Geri: WRESTLING-TIME FORUM Ptsi Ara. 27, 2010 2:24 pm | |
| siteniz çok güzel oradada nickim aynı :) Futbol RPG de takımımı değiştirebilirmiyim BJK olucamda ? | |
|
| |
Rated R Süperstar Benimle iyi olun, yeni üyeyim
| Konu: Geri: WRESTLING-TIME FORUM C.tesi Ocak 01, 2011 10:33 am | |
| Kaan uza ! Site çok güzel . Herkesi bekliyorzu doluşun bi zahmet . :) | |
|
| |
By Aragorn Benimle iyi olun, yeni üyeyim
| Konu: Geri: WRESTLING-TIME FORUM C.tesi Ocak 01, 2011 11:54 am | |
| En Güzel RPG Herkezi Bekleriz !!
(Ben Sting) | |
|
| |
SkyDark **
Mesaj Sayısı : 60 Points : 70 Kayıt tarihi : 18/10/10 Yaş : 26 Nerden : C:/Adobe/PhotoshopCS4
| Konu: Geri: WRESTLING-TIME FORUM C.tesi Ocak 01, 2011 1:02 pm | |
| Bir çeşit rakibim olan bir site olmasına rağmen gerçekten hoş ve emek verilmiş bir site... Başarılar dilerim :) | |
|
| |
Rated R Süperstar Benimle iyi olun, yeni üyeyim
| Konu: Geri: WRESTLING-TIME FORUM C.tesi Ocak 01, 2011 2:12 pm | |
| | |
|
| |
Gamze Yetkinyönetmen
| Konu: Geri: WRESTLING-TIME FORUM Perş. Haz. 16, 2011 7:02 pm | |
| Merhaba, Konunuz 2 ayı geçtiği ve yeni konulara yer açılması gerektiği için, -->Çöp | |
|
| |
| WRESTLING-TIME FORUM | |
|