|
|
| Pc Dünyası | Bilgisayar İle İlgili Herşey ! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
xBlueKiLLeRx Benimle iyi olun, yeni üyeyim
| Konu: Pc Dünyası | Bilgisayar İle İlgili Herşey ! C.tesi Kas. 06, 2010 8:10 am | |
| Forumun ismi :Pc-Dünyası Forumun asil admini misiniz ? :Evet Forumun adresi : www.pc-dunyasi.zforum.bizForumun bilgileri : Sitemiz bilgisayar üzerine kurulmuş bir sitedir bilgisayar hakkında bilgiler içerirken diğer konularda içermektedir örneğin,Antivirüs,Photoshop Programlarına Kadar Herşey Mevcuttur Beğenirseniz İyi Paylaşımlar ;) Not:Foruma Modetör Alınacaktır. | |
| | | ExPeCToR ***
Mesaj Sayısı : 170 Points : 204 Kayıt tarihi : 13/10/10 Yaş : 33 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Pc Dünyası | Bilgisayar İle İlgili Herşey ! C.tesi Kas. 06, 2010 9:16 am | |
| Genel Olarak Fena Değil Ama Rütbeler Diğer Forumdan (ç)alıntı yapmışsınız değişirmenizi öneririm
başarılar | |
| | | xBlueKiLLeRx Benimle iyi olun, yeni üyeyim
| Konu: Geri: Pc Dünyası | Bilgisayar İle İlgili Herşey ! C.tesi Kas. 06, 2010 10:42 am | |
| Tamam Ya Rütbe İstek Yolladım Yapan Hiçkimse Yok ki Sen Biliyorsan Yapabilirmisin ? | |
| | | xBlueKiLLeRx Benimle iyi olun, yeni üyeyim
| Konu: Geri: Pc Dünyası | Bilgisayar İle İlgili Herşey ! C.tesi Kas. 06, 2010 5:03 pm | |
| - xBlueKiLLeRx demiş ki:
- Tamam Ya Rütbe İstek Yolladım Yapan Hiçkimse Yok ki Sen Biliyorsan Yapabilirmisin ?
Tamam Tavsiyene Uyarak Kendi Rütbelerimi Yaptım Bakarsan Sevinirim ;) | |
| | | Carucci Yetkinreklamcı
Mesaj Sayısı : 435 Points : 450 Kayıt tarihi : 24/08/10 Yaş : 34 Nerden : Almanya
| Konu: Geri: Pc Dünyası | Bilgisayar İle İlgili Herşey ! Ptsi Ocak 17, 2011 4:11 pm | |
| Merhaba, Konunuzda 2 aydır güncelleme yapılmadığı için; -->Çöp
| |
| | | | Pc Dünyası | Bilgisayar İle İlgili Herşey ! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|