|
|
| Lady GaGa ve Onun ÇİĞ ET'ten Kostümü | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
HEARTbeat *
Mesaj Sayısı : 39 Points : 45 Kayıt tarihi : 21/10/10 Yaş : 31 Nerden : Siklonya
| Konu: Lady GaGa ve Onun ÇİĞ ET'ten Kostümü Paz Ekim 31, 2010 3:42 pm | |
| Son dönemin en büyük pop yıldızı Lady Gaga, 8 dalda ödül alarak damgasını vurduğu MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde, aldığı ödüllerden çok kostümüyle konuşuldu. Lady Gaga gecedeki kıyafetleriyle de geceye damgasını vuran isimlerin başında oldu. Kırmızı halıda Alexander McQueen imzalı bir elbiseyle görünen Gaga gece boyuca 3 farklı kostümle gecenin yıldızı oldu. Gecede giydiği kostümlerden bir tanesinin ismi ise 'Et Bikini'. Daha önce Vogue dergisinde benzer bir konstümle kapak olan Gaga, tüm bedenini çiğ et parçalarıyla sardığı kostümü olay yarattı. //olayın üzerinden birkaç ay geçti ama ben yorumlarınızı almak istedim :P valla harika bir geceydi ödül töreni, ta ki GaGa'yı böyle görünce... ağzım açık izlemiştim... | |
| | | mehmet3536 **
| Konu: Geri: Lady GaGa ve Onun ÇİĞ ET'ten Kostümü Paz Ekim 31, 2010 9:57 pm | |
| Gaga'yı bende çok severim ama o kadar deli dolu hareketi sinir etmemişti beni ama bu bardağı taşırdı. | |
| | | ExPeCToR ***
Mesaj Sayısı : 170 Points : 204 Kayıt tarihi : 13/10/10 Yaş : 33 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Lady GaGa ve Onun ÇİĞ ET'ten Kostümü C.tesi Kas. 06, 2010 12:45 pm | |
| Dicek Söz Bulamıyorum Kendini Rezil Ediyo Resmen | |
| | | Rankend Benimle iyi olun, yeni üyeyim
| Konu: Geri: Lady GaGa ve Onun ÇİĞ ET'ten Kostümü Salı Mart 22, 2011 6:26 pm | |
| trkiye et sıkıntısı içinde kadın et den giysi yapyor | |
| | | karakaya Benimle iyi olun, yeni üyeyim
Mesaj Sayısı : 11 Points : 21 Kayıt tarihi : 23/06/11 Yaş : 26 Nerden : http://karakayapaylasim.forum.st/
| Konu: Geri: Lady GaGa ve Onun ÇİĞ ET'ten Kostümü Perş. Haz. 23, 2011 12:21 pm | |
| :D söz yok ıyy kokar be o artık | |
| | | darkendless Benimle iyi olun, yeni üyeyim
| Konu: Geri: Lady GaGa ve Onun ÇİĞ ET'ten Kostümü Ptsi Ağus. 08, 2011 5:53 pm | |
| - Rankend demiş ki:
- trkiye et sıkıntısı içinde kadın et den giysi yapyor
Aynı beyindeyiz :D | |
| | | | Lady GaGa ve Onun ÇİĞ ET'ten Kostümü | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|